De Brabant Academie organisaties zijn ieder op hun eigen manier bezig met het vormgeven van netwerkzorg in de ggz. Bij netwerkzorg werken professionals, cliënten, naasten en andere partners samen in hun zoektocht naar de best passende zorg en ondersteuning die cliënten helpt bij hun herstelproces. De cliënt staat hierbij centraal en krijgt zoveel mogelijk eigen regie.

Maar hoe doe je dat, netwerkzorg organiseren? Wat gaat daarbij goed, maar ook wat gaat niet goed? Tijdens het symposium is ruimte voor een kritische evaluatie van netwerkzorg. Wat weten we uit onderzoek en welke lessen kunnen we daaruit leren voor de praktijk? In de postersessie geven we een breed beeld geven van al het onderzoek binnen de organisaties van de Brabant Academie, ook naar andere thema’s dan netwerkzorg.

Tijdens het symposium kunnen medewerkers van de Brabant Academie organisaties elkaar ontmoeten. Om zo elkaar te leren kennen, te leren van en met elkaar, en opleiding en praktijk te verbinden. Ook onderzoekers, zorgprofessionals en beleidsmakers van buiten de Brabant Academie zijn welkom. 

Programma donderdag 20 april 2023

12.30-13.00 uur | Inloop met lunch

POSTERPRIJS!

Tijdens het symposium kunnen onderzoekers hun onderzoek delen met collega’s in een postersessie. Met de postersessie willen we een breed beeld geven van het onderzoek binnen de organisaties van de Brabant Academie. Het maakt niet uit of het onderzoek gaat over netwerkzorg of iets anders, of het nog in de voorbereidende fase of al afgerond is en of het praktijkonderzoek of wetenschappelijk onderzoek is. Dus pak deze kans om je collega’s te laten weten waar je mee bezig bent.

Als je deelneemt aan de postersessie maak je ook kans op het winnen van de posterprijs. We reiken twee prijzen uit voor de beste poster in de categorie praktijkgericht onderzoek en in de categorie wetenschappelijk onderzoek. Aan beide prijzen is een bedrag gekoppeld van €500,-! De prijzen worden aan het einde van het symposium uitgereikt.

Aanmelden voor de postersessie kan tot 1 april via symposium@brabantacademie.nl. Stuur ons je naam, titel/onderwerp van het onderzoek en of het een praktijkonderzoek of wetenschappelijk onderzoek betreft. Na aanmelding ontvang je meer praktische informatie over het presenteren van de poster.

Grijp deze kans om je collega’s van verschillende Brabant Academie organisaties te ontmoeten om zo te leren van en met elkaar. Aanmelden tot 7 april 2023!

 

Locatie  

Tiliander , Spoorlaan 82c, Oisterwijk 

Route en parkeren   

 

 Tiliander 3

                 

Kosten Gratis   
     
Accreditatie Aangevraagd voor NvVP, NIP/NVO, VSR, FGzPt, V&VN, SKJ  
Informatie

Symposium@brabantacademie.nl